Susține campaniile de sterilizări gratuite în Neamț cu 2 euro LUNAR, printr-un SMS la 8845 cu textul VIZIUNE

Cu bucurie vă anunțăm că Asociația „CLAUDIA Încă o șansă” din Piatra-Neamț are alocat, începând cu 2 iunie 2024, un număr scurt, prin intermediul căruia oricine dorește poate dona 2 euro LUNAR trimițând un SMS la 8845 cu textul VIZIUNE pentru a sprijini proiectul „Încă o șansă pentru animale: Campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici în Neamț”.

Campania de donații prin SMS se desfășoară pe o perioadă nedeterminată și depinde de numărul de donatori.

Alocarea numărului a fost posibilă prin acordul încheiat cu platforma „Donează mai simplu!” creată de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Orange România, Telekom România Mobile, Vodafone România si Digi Mobil.

Informații importante pentru donatori:

  • Se trimite un SMS cu textul VIZIUNE la numărul 8845, valabil DOAR în rețelele Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania
  • Valoarea donaţiei este de 2 Euro/lună
  • Suma alocată cauzei este de 2 Euro și va fi utilizată exclusiv pentru îndeplinirea proiectului menționat.
  • Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
  • În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
  • Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
  • Pentru transparență, numărul donaţiilor va fi reflectat pe www.donatie.ro, după procesarea lor.
  • Beneficiarul este Asociația „CLAUDIA Încă o șansă”.

ATENȚIE!

Odată trimis textul VIZIUNE la 8845, pentru rețelele Vodafone Romania și Telekom Mobile România vi se va solicita un mesaj de confirmare a abonării la donațiile recurente de 2 euro/lună. Va trebui să trimiteți un mesaj cu VIZIUNE DA la 8845 pentru a confirma donația lunară.

Dacă nu doriți să fiți contactat de Asociația CLAUDIA Încă o Șansă pentru a vă mulțumi personal și a primi informații despre proiect, puteți refuza să fiți contactat prin trimiterea VIZIUNE NU la 8845 în următoarele 24 de ore de la primirea solicitării de a fi contactat.

În cazul în care nu trimiteți mesajul VIZIUNE NU, vă vom contacta pentru detalii.

Puteți renunța oricând la donația lunară de 2 euro, trimițând VIZIUNE STOP la 8845.

Dupa prima donaţie, pentru clienţii care nu au trimis mesajul  VIZIUNE STOP care înseamnă oprirea donaţiilor lunare, taxarea donaţiei se va face la ziua donaţiei plus numărul de zile ale lunii următoare.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.

Precizare importantă: Această campanie este diferită de cea derulată și ÎNCHEIATĂ în anul 2023 prin numărul 8833. A nu se confunda! Consultați aici rapoartele noastre de activitate: https://claudiaincaosansa.ro/category/raport-de-activitate/

***

Asociația „CLAUDIA Încă o șansă”, CIF 43670519, este o organizatie non-profit, cu sediul în Piatra-Neamț, cu rază de activitate pe întreg județul Neamț. Încă de la înființare, din 2021 până în prezent, am realizat peste 4000 de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, din fonduri proprii.

Dorim ca anual să reușim să realizăm minim 1000 de sterilizări gratuite pentru a reduce fenomenul abandonului și al animalelor fără stăpân din județul Neamț. Campaniile de sterilizări sunt o alternativă etică a practicii eutanasiei din adăposturile publice, oferind o soluție umană și demnă atât pentru animale, cât și pentru oameni.

Facem un apel către toți cei care consideră că sterilizarea este singura soluție umană de a combate fenomenul animalelor hoinare să ne susțină în acest demers prin campania de donație prin SMS. O singură sterilizare poate preveni abandonul a 66.000 de pui în 6 ani.

Întreaga noastră activitate este transparentă și disponibilă pe facebook, pe pagina Încă o șansă, dar și pe website www.claudiaincaosansa.ro. Vă mulțumim!

Pentru orice nelămuriri ne puteți contacta:

Asociația CLAUDIA Încă o șansă

CIF 43670519
Președinte Claudia FILIP

Site: www.claudiaincaosansa.ro

Email [email protected]

Telefon 0741 545 622

Banca Libra Bank

IBAN RO32BREL0002002958210100

Acest website folosește cookies pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorilor pe pagină. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate