Acum poți sprijini campaniile de sterilizări gratuite în Neamț cu 2 euro, printr-un SMS la 8833 cu textul „STERILIZEAZA”

Cu bucurie vă anunțăm că Asociația „CLAUDIA Încă o șansă” din Piatra-Neamț are alocat un număr scurt, prin intermediul căruia oricine dorește poate dona 2 euro trimițând un SMS la 8833 cu textul STERILIZEAZA pentru a sprijini proiectul „Încă o șansă pentru animale: Campanii de sterilizări gratuite pentru câini și pisici în Neamț”.

Campania de donații prin SMS se desfășoară în perioada 15 mai 2023 – 15 august 2023, cu posibilitate de prelungire.

Alocarea numărului a fost posibilă prin acordul încheiat cu platforma „Donează mai simplu!” creată de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Orange România, Telekom România Mobile, Vodafone România si Digi Mobil.

Informații importante pentru donatori:

  • Se trimite un SMS cu textul STERILIZEAZĂ la numărul 8833, valabil în rețelele Orange România, Telekom România Mobile, Vodafone România si Digi Mobil.
  • Suma alocată cauzei este de 2 Euro și va fi utilizată exclusiv pentru îndeplinirea proiectului menționat.
  • Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
  • În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
  • Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
  • Pentru transparență, numărul donaţiilor va fi reflectat pe www.donatie.ro, după procesarea lor.
  • Beneficiarul este Asociația „CLAUDIA Încă o șansă”.

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.

***

Asociația „CLAUDIA Încă o șansă”, CIF 43670519, este o organizatie non-profit, cu sediul în Piatra-Neamț, cu rază de activitate pe întreg județul Neamț. Încă de la înființare, din 2021 până în prezent, am realizat peste 3100 de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, din fonduri proprii. Dorim ca în anul 2023 să reușim să realizăm încă 1500 de sterilizări gratuite pentru a reduce fenomenul abandonului și al animalelor fără stăpân din județul Neamț. Campaniile de sterilizări sunt o alternativă etică a practicii eutanasiei din adăposturile publice, oferind o soluție umană și demnă atât pentru animale, cât și pentru oameni. Facem un apel către toți cei care consideră că sterilizarea este singura soluție umană de a combate fenomenul animalelor hoinare să ne susțină în acest demers prin campania de donație prin SMS. O singură sterilizare poate preveni abandonul a 66.000 de pui în 6 ani. Întreaga noastră activitate este transparentă și disponibilă pe facebook, pe pagina Încă o șansă, dar și pe website www.claudiaincaosansa.ro. Vă mulțumim!

Pentru orice nelămuriri ne puteți contacta:

Asociația CLAUDIA Încă o șansă

CIF 43670519

Site: www.claudiaincaosansa.ro

Email [email protected]

Telefon 0741 545 622

Banca Libra Bank

IBAN RO32BREL0002002958210100

Acest website folosește cookies pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorilor pe pagină. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate