3 aprilie 2024 – Peste 4.000 de sterilizări gratuite în Neamț

Asociația „Claudia Încă o șansă” din Piatra-Neamț a depășit astăzi, 3 aprilie, peste 4.000 de sterilizări gratuite efectuate în județul Neamț. În trei ani de activitate, demersul asociației a făcut ca peste 4.000 de câini și pisici să nu se mai reproducă, limitând, astfel, fenomenul animalelor fără stăpân și abandonul puilor.

Campania de sterilizări continuă la cabinetul medicului veterinar Tudor din Piatra-Neamț, iar scopul asociației este de a atinge pragul de 10.000 de sterilizări.

Suntem în plină campanie de sterilizare. De fapt, de la începutul lui 2021 nu prea ne-am oprit. Dacă îmi spunea cineva acum 5, 10 ani că mă voi ocupa de protecția animalelor, de sterilizări, de salvări îi spuneam că nu e în toate mințile. Și iată-ne acum.

Anunțăm cu bucurie și recunoștință că astăzi 3 aprilie 2024, după 3 ani de muncă am trecut pragul de 4000 de animăluțe sterilizate și plătite și cu o agendă plină.

Chiar dacă ziua a început cu o provocare, din cauza vântului, cabinetul nu avea curent electric, ne-am mobilizat și după multe telefoane s-a rezolvat.

Astăzi, vă mulțumesc tuturor pentru fiecare leuț pe care ni l-ați dat. Vă garantăm că nici un ban nu a fost irosit și nu a fost cheltuit pe prostii. Mulțumesc! „Fie primit, întoarcă-se înzecit!”. Și, știți deja, visul meu este să ajung la 10000 de sterilizări. Nu voi putea niciodată de una singură. Voi, prieteni, sunteți cea mai importantă verigă.

Suntem o echipă fantastică, Andrei Tudor, Nicoleta Netea, Traian, Ilie și subsemnata, și muncim cu drag pentru un viitor fără animăluțe abandonate. Sperăm ca munca noastră să conteze, să se vadă, să producă rezultate și să elimine suferința.

Vă rugăm prieteni, dacă nu ați completat formularul 230, încă o puteți face. Dacă vreți să completați un contract de sponsorizare, o puteți face. Pentru oricine, doar făceți-o. Lumea are nevoie de implicarea noastră a tuturor.

Nu putem schimba trecutul, dar putem schimba viitorul, al lor, al nostru, al generațiilor viitoare. Te rugăm sterilizează! Te rugăm ajută-ne să putem ajuta, să putem continua campania de sterilizare și să putem schimba ceva.

a declarat Claudia Filip,
președintele Asociației „Claudia Încă o șansă”

Dacă doriți să sprijiniți campania de sterilizări și misiunea Asociației „Claudia Încă o șansă”, puteți dona astfel:

ASOCIAȚIA CLAUDIA ÎNCĂ O ȘANSĂ, Piatra-Neamț

CIF: 43670519

www.claudiaincaosansa.ro

facebook.com/AsociatiaClaudiaIncaoSansa

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR:

RON RO32BREL0002002958210100

EUR RO48BREL0002002958210200

USD RO64BREL0002002958210300

COD SWIFT: BRELROBU

DONEAZĂ PRIN REVOLUTrevolut.me/claudinfj4

REDIRECȚIONEAZĂ: http://redirectioneaza.ro/asociatia-claudia-inca-o-sansa

DONEAZĂ SECURIZAT CU CARDUL PRIN PAYPAL (conversia din/în EURO se face automat prin bancă): https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=D4M9JTP5ZLKF4

AJUTĂ CU HRANĂ: https://www.paws-hope.com/asociatia-claudia-inca-o-sansa/

Acest website folosește cookies pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorilor pe pagină. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate